read

Mamma Mia! (De Musical)

De Mamma Mia films heb ik altijd heel leuk gevonden, vooral door de catchy liedjes (Kudos voor ABBA)! Ik had echter de musical, waar de hele hype eigenlijk allemaal mee begon, nog nooit gezien!

Een van de grootste redenen waarom ik deze nog nooit had gezien was dat ik bang was dat ik er niets aan zou vinden omdat de liedjes in het Nederlands gezongen worden. Maar een van mijn beste vriendinnen/nichtje vond het tijd worden dat ik de musical nou toch echt eens zou zien! Dus zij nam mij mee naar het Beatrix Theater in Utrecht, waar we samen de musical bezochten. Zij had een deal gevonden waardoor het echt heel weinig kostte voor een musical (€30).

En wat had ik het al die jaren fout gehad! De Nederlandse liedjes waren totaal niet ‘irritant’ (ik ging wel heel eigenwijs gewoon in het Engels mee zingen) en ik heb de hele avond (glim)lachend op mijn stoel gezeten! De cast kon goed zingen, acteren en dansen waardoor je helemaal opging in het verhaal. We zaten super dicht bij het podium (rij 6) dus we konden alle gezichtsuitdrukkingen ook heel goed zien, dat maakte het extra leuk. Het is zo’n swingende, feel good musical en ik zou het totaal niet erg vinden om er nog eens heen te gaan (De mannen in zwembroek waren ook niet vervelend om naar te kijken ;)). Het was echt een topavond!

Dus ook al ben je de ABBA liedjes in het Engels gewend (zoals ik) dan is dit alsnog zeker een aanrader, alleen al omdat je achteraf helemaal blij weer richting huis gaat!

Thanks aan Kel!

Blog Logo

Tracy


Published

Image

Tracy Travels

Travelling

Back to Overview